Рецепти страв, які готуються за лічені хвилини зараз на вагу золота, враховуючи складну ситуацію в Україні. Адже часто українці змушені сидіти в темряві без можливості приготувати щось чи розігріти їжу.

На приготування наступної страви піде не більше 30 хвилин. Щобільше, її смак нагадає вам про безтурботне дитинство та додасть приємних емоцій.

То ж зберігайте рецепт та відкривайте свої кулінарні здібності! Для приготування вам знадобиться силіконова формочка.

Сирна запіканка, фото: Instagram
Сирна запіканка, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Складники для приготування сирної запіканки:

  • 500 г домашнього сиру,
  • 2 яйця,
  • 100 г манної крупи,
  • 50 мл вершків.
  • 70 г меду або цукру,
  • родзинки, сухофрукти чи цукати на свій смак.

Приготування сирної запіканки:

Завчасно розігрійте духовку до 180 градусів. Вершки, яйця та цукор збийте міксером протягом 2-3 хвилин. До цієї суміші додайте манку та замішайте до однорідності. Тепер з'єднайте з сиром та додатками.

Підготуйте силіконову формочку, змастивши її маслом чи олією. Далі залийте в неї тісто та випікати все протягом 20-25 хвилин. Важливо врахувати те, щоб форма була широка аби запіканка встигла пропектися всередині.

Сирна запіканка, скріншот з відео
Сирна запіканка, скріншот з відео

Нагадаємо, українцям нагадали про борги за комуналку: як це вплине на призначення субсидії

Як повідомляв "Знай.ua", викиньте це негайно: як переконатися, що їжа безпечна для вживання, якщо холодильник довго не працював

Також "Знай.ua" писав, продукти, які допоможуть зігрітися: збережуть тепло у критичній ситуації