Новий Рік вже близько, залишилося менше двох тижнів до цього довгоочікуваного зимового свята, яке укорінилося настільки міцно, що підготовка до нього відбувається іноді навіть за кілька місяців.

Зараз ми розберемо кілька закусок та салатів із крабовими паличками, які не соромно поставити на святковий стіл і можна приготувати лише за 10 хвилин. Автор заявляє, що вони всі дуже смачні, прості та досить цікаві.

Новорічний стіл, скріншот: Youtube
Новорічний стіл, скріншот: Youtube

Закуска у тарталетках на святковий стіл

Цей рецепт вимагає наступні інгредієнти - пісочні тарталетки, крабові палички в кількості 100 г, одне варене яйце, 30 г твердого сиру і чайна ложка майонезу. Для цього нам знадобиться блендер – куди треба закинути крабові палички, яйце, сир та майонез. Все це подрібнити – готове.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Рулетики з крабовими паличками обсмажені

Рулетики вимагають вісім крабових паличок, стільки ж шматочків лаваша, 150 г плавленого сиру, зелень і огірок. Але ще для панування одне яйце та панірувальні сухарі. Крабові палички потрібно розвернути і покласти на шматочок лаваша, попередньо змащений тонким шаром сиру плавленого. Крабову паличку зверху теж потрібно змастити сиром. Туди ж трохи зелені та огірочок – соломкою. Згортається щільненький рулет. Спочатку його потрібно опустити у збите яйце, а потім у панірувальні сухарі. Потім рулетики вирушають на сковороду з розігрітою олією і тричі перевертаються, щоб рівномірно просмажитися.

Рецепти з крабових паличок, скріншот: Youtube
Рецепти з крабових паличок, скріншот: Youtube

Крабові палички у тісті

І останній рецепт, про який ми поговоримо, вимагає листкове тісто (можна бездрожжеве), крабові палички, яйце, кунжут та столову ложку молока. Тісто розкочується і нарізається на смужки. Крабова паличка обертається такою смужкою і викладається на лист. Яйце збивається з ложкою молока, і змащується зверху кожна паличка. Зверху паличку в тесті можна посипати кунжутом і відправити до духовки на 200 градусів протягом 15 хвилин.

Нагадаємо про п'яний десерт із шампанського, який зарядить усіх на Новий 2023 рік: простий рецепт та легка голова після.

Раніше ми повідомляли про найлінивіший спосіб засолювання сала: все настільки просто, що інших рецептів ви і знати не захочете.