Котлети за наступним несподіваним рецептом виходять дуже смачними, недорогими та ситними. А весь секрет полягає у тому, що разом з традиційним фаршем потрібно додати ще один несподіваний інгредієнт.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- 500 г курячого філе;
- 500 г квашеної капусти;
- 1 цибулина;
- 1 яйце;
- 40 г манки;
- 1/2 ч. л. солі;
- 1/3 ч. л. чорного меленого перцю;
- 40 мл рослинної олії;
- панірувальні сухарі.
Приготування котлет:
Ретельно промийте філе, обсушіть його та пропустіть через м'ясорубку. Дрібно нашаткуйте цибулину. Квашену капусту відіжміть від соку та подрібніть ножем.
Тепер з'єднайте фарш, капусту, цибулю, манку та яйце. Посоліть та поперчіть цю масу на свій смак та залиште на 30 хвилин. Після цього можна розпочинати формування котлеток. Орієнтовно їх повинно вийти близько 15.
Обваляйте сформовані котлети у сухарях та посмажте на розігрітій сковорідці, змащеній олією. Підрум'яньте їх з обох сторін, а потім накрийте кришкою сковорідку і продовжуйте смажити ще протягом 7-8 хвилин на маленькому вогні.
Нагадаємо, розріжете яйце ідеально навпіл, не пошкодивши жовток: цікава кулінарна хитрість
Як повідомляв "Знай.ua", топ-3 найсмачніших начинок для фаршированих яєць: зметуть зі столу першими
Також "Знай.ua" писав, дві найсмачніші та найпростіші начинки для тарталеток: для новорічного столу кращих ідей не знайдете