Наступний десерт можна приготувати навіть за пів години до приходу гостей. То ж варто мати на увазі цей рулет з варенням, коли довге випікання не для вас, або потрібно приготувати щось смачне у короткі терміни.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяТо ж тепер можете не боятися, що гості застануть вас зненацька, адже на столі їх чекатиме м'який та ніжний бісквітний рулет з варенням. Щобільше, його можна смакувати не лише з чаєм, але й з десертним вином. Рекомендується варення для рулету вибирати не надто рідке, щоб не розтікалось.
Складники для приготування рулету:
- Борошно пшеничне - 4 ст. л.;
- Яйця курячі - 4 шт.;
- Цукор - 4 ст. л.;
- Розпушувач - 1/2 ч. л.;
- Варення.
Приготування рулету:
Спершу потрібно відокремити жовтки від білків. Жовтки збийте з цукром, додайте борошно з розпушувачем. Збивайте доти, поки маса стане однорідною. Окремо збийте охолоджені білки міксером на мінімальній швидкості до стійких піків.
Тепер білки введіть повільно до жовтків та акуратно перемішайте. Пергаментним папером застеліть деко, вилийте тісто і рівномірно розподіліть. Бісквіт випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 15-20 хвилин. Готовність перевірте дерев'яною шпажкою.
Готовий бісквіт переверніть на чистий рушник та швидко розподіліть варення по ньому, відступаючи по краях близько 2 см. За допомогою рушника щільно згорніть бісквіт із варенням у рулет. Залиште його на деякий час охолоджуватися в холодильнику.
Нагадаємо, розріжете яйце ідеально навпіл, не пошкодивши жовток: цікава кулінарна хитрість
Як повідомляв "Знай.ua", топ-3 найсмачніших начинок для фаршированих яєць: зметуть зі столу першими
Також "Знай.ua" писав, дві найсмачніші та найпростіші начинки для тарталеток: для новорічного столу кращих ідей не знайдете