Може здатися, що печиво на розсолі - це щось дуже дивне і несмачне, адже в голові не вкладається навіть думка про подібне поєднання. Однак не поспішайте з висновками, бо це далеко не новий рецепт і багато хто від нього в захваті.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПісля свят у господинь залишається розсіл з-під квашених огірків, який стане в нагоді для приготування цього пісного печива. Часу піде мало, але нагодувати їм можна всю родину.
Інгредієнти:
- Огірковий розсіл - 1 склянка
- Рафінована олія – 1 склянка
- Цукор – 1 склянка
- Кокосова стружка – 1 пачку
- Борошно - 2-3 склянки
Приготування:
Відразу змішайте розсіл, олію, цукор, половину кокосової стружки і борошно. Тісто має бути м'яким і не прилипати до рук.
Розкачайте його товщиною 0,5 см, виріжте формочками фігурки. Розкачуючи, посипайте кокосовою стружкою. Можна замість неї використовувати мак, лимонну цедру, цукати, родзинки, мілко порізану курагу, цукор. Випікайте в духовці при температурі 180 градусів 5-8 хв.
За бажанням зверху можна присипати висушеними апельсиновими шкірками, попередньо перемеливши в кавомолці. Загалом, дайте волю фантазії та прикрашайте, як душа забажає.
Нагадаємо, соковиті котлети з 2-х основних інгредієнтів: рецепт, який здивує навіть досвідчених кухарів
Раніше ми писали, намазки на бутерброди, які можна приготувати без електрики: ці рецепти виручать вас у новорічну ніч
Як повідомляв Знай.ua, вітамінний бум за допомогою гречки від Марини Боржемської з "Зважених та щасливих": ваш язик такого ще не коштував