Відварну картоплю ми звикли зазвичай їсти з маслом та кропом., а до смаженої, наприклад, обов'язково подають зелену цибулю. Проте смак цих страв можна значно покращити.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПідібравши правильні приправи, вам вдасться розширити горизонти смаків для ваших рецепторів. Спробуйте ці приправи, які внесуть позитивні зміни у звичні страви.
Приправи для відварної картоплі
При варінні картоплі, покладіть до неї лаврове листя, а також можна поекспериментувати з куркумою. Чудово підійде й часник. Крім того, з ним картопля не розвариться. Водночас куркума, крім смаку, надасть страві приємного жовтого кольору. Спробуйте також додати кінзу, петрушку чи базилік.
Приправи для смаженої чи тушкованої картоплі
Ці страви добре поєднуються з чорним меленим перцем, паприкою або карі. Чудово смакуватиме й з сумішшю спецій. Спробуйте передусім наступні приправи: карі, паприку, коріандр, духмяний перець, хмелі-сунелі.
Приправи для картоплі по-селянськи
Найкраще для цієї страви підходить часник та базилік, а з зелені — зелена цибуля, кріп та петрушка. Також неймовірно смакують скибки картоплі, оброблені сумішшю спецій, обраних на ваш смак.
Нагадаємо, розріжете яйце ідеально навпіл, не пошкодивши жовток: цікава кулінарна хитрість
Як повідомляв "Знай.ua", топ-3 найсмачніших начинок для фаршированих яєць: зметуть зі столу першими
Також "Знай.ua" писав, дві найсмачніші та найпростіші начинки для тарталеток: для новорічного столу кращих ідей не знайдете