Дієтологи не радять їсти картоплю, тому що вона погано впливає на процес зниження ваги. Але все залежить від того, як її приготувати. Звичайно, у смаженому вигляді цей продукт споживати не варто, а ось запекти можна.

Якщо обмежити споживання картоплі, це не сильно порушить дієту. Поласувати можна, а для цього варто використовувати якісні та не калорійні продукти, а також забути про смаження на олії. Картопляна запіканка - ідеальний варіант для обіду або навіть ранньої вечері.

Відварена картопля, фото smak
Відварена картопля, фото smak

Складові:

  • картопля – 500 г;
  • філе курки – 300 г;
  • курячий бульйон – 200 мл;
  • курячі яйця – 2 шт.;
  • вершкове масло;
  • сіль.

Процес приготування:

Популярні новини зараз
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Показати ще

Для початку слід відварити філе. Бульйон не виливайте, а м'ясо поріжте. Картопля для запіканки потрібна не сира, а відварена в мундирі. Очистіть її та наріжте кубиком. Далі потрібно змішати бульйон та яйця до однорідної консистенції.

Форму для запікання підготуйте та змастіть вершковим маслом. Викладіть картоплю та філе. Посоліть трохи, можете покласти спеції на ваш вибір. Потім влийте суміш із яйцями. Готувати в духовці за температури 180 градусів протягом 1 години. Прикрасити можна свіжою зеленню.

Раніше ми писали про те, що дієта буде не каторгою, а відпусткою: чи можна пити алкоголь під час схуднення - рекомендації лікаря

Як повідомляв Знай.ua, експерти назвали найбільш вітамінні продукти взимку: організм скаже вам спасибі навесні

Також портал Знай.ua писав, як швидко відмити кришки від сковороди без хімії: універсальна суміш, яка має бути в арсеналі кожної господині