Яйця - це дуже універсальне та поживне доповнення до сніданку, а в деяких випадках навіть повноцінний прийом їжі. Є вже знайомі всім рецепти їхнього приготування, але допитливі господині вигадують нові.

Блогерка та дизайнер на ім'я Дана Ребека розповіла про хитрий лайфхак, завдяки якому можна приготувати яйце пашот всього за 1 хвилину. Його однозначно варто взяти на замітку.

Для цього способу знадобиться мікрохвильова піч, ніякої плити і каструль. Потрібно розбити одне яйце в скляну тару, а зверху залити його водою настільки, щоб рідина покривала жовток. Відправляємо у мікрохвильову піч.

Мікрохвильовка, скріншот: Youtube
Мікрохвильовка, скріншот: Youtube

Дана довго експериментувала з часом і знайшла ідеальний – 44 секунди. Це дуже важливий нюанс, від якого залежить структура і вид яйця, але потрібно відштовхуватися від потужності вашого пристрою.
Після цього потрібно взяти решітчасту ложку та викласти нею приготоване яйце на тарілку. Щоб перевірити, що вийшло, достатньо розрізати його – жовток вийде ідеально рідким. Таке яйце відмінно поєднуватиметься з тостами, рибкою, авокадо - чого тільки ваша душа забажає.

Яйце пашот, скріншот з відео
Яйце пашот, скріншот з відео

Раніше ми писали про те, як уникнути замерзання дверей автомобіля під час морозів: ці поради допоможуть вам уникнути наслідків

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, впорається навіть дитина: як швидко усунути засмічення в раковині за допомогою прального порошку

Також портал Знай.ua писав, як швидко відмити кришки від сковороди без хімії: універсальна суміш, яка має бути в арсеналі кожної господині