Чудові котлети зі звичайної картоплі можна приготувати без використання екзотичних продуктів або дорогих яєць.

Про те, які саме нехитрі інгредієнти можуть знадобитися для приготування нехитрої, але дуже смачної страви , а також покрокового рецепту всього нетривалого процесу, інформативно пише " Знай ".

Сковорода, фото: Pixabay
Сковорода, фото: Pixabay

Зокрема, проведіть невелике вивчення запасів на вашій кухні та в холодильнику, та відберіть:

  • 1 кілограм непопорченої картоплі;
  • 2 головки цибулі;
  • кілька зубчиків часнику (визначтеся, виходячи з власних смакових переваг);
  • півсклянки пшеничного борошна (125 грам);
  • солі та молотового чорного перцю - теж виключно за смаком;
  • рослинної олії, неважливо, соняшникової чи оливкової - рівно стільки, скільки потрібно для смаження;
  • жменя пшеничних сухарів для панірування.

Картопля, KustRoz
Картопля, KustRoz

Популярні новини зараз
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Показати ще

Спочатку очистіть картоплю від шкірки, попередньо її вимивши, після чого відваріть до готовності, і перештовхніть в однорідну масу, тобто в звичайне пюре. Наріжте цибулю, і змішайте з дрібно подрібненим часником, обсмаживши суміш, поки вона не набуде однорідний золотистий колір.

Далі необхідно перемішати всі продукти в одній ємності, і досягти однакової консистенції у картопляного пюре, цибулі, часнику, з додаванням солі та перцю. Після цього важливого моменту, фарш, що вийшов, можна сформувати в котлети, і обваляти в сухарях для панування. Фінал - обсмажити картопляні котлети з двох сторін і подавати на стіл зі сметаною та зеленню.

Нагадаємо про напої, які легко усунуть проблеми з обміном речовин: пити вранці перед їжею.

Раніше ми повідомляли 3 головні секрети: як швидко відварити квасолю і зробити її м'якою.