Як правильно різати овочі, розповіли шеф-кухарі для відео на каналі "На всі руки".
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЯкщо ви неодноразово замислювалися про те, як професійним кухарям вдається так гарно готувати страви і чому їм виходить так віртуозно нарізати овочі, ці поради - для вас.
Автори ролика зібрали п'ять порад від професійних кухарів, які навчать вас правильно різати овочі.
Перш ніж розпочати, професіонали радять зробити таке:
- збризкати водою паперовий рушник, скласти його і підкласти під обробну дошку, щоб вона не ковзала.
- на руці, якою ми тримаємо овочі, підігнути пальці - так і захоплення буде міцнішим, і для пальців таке становище значно безпечніше.
- ніж потрібно міцно тримати не лише за ручку, але й злегка прихоплювати вказівним пальцем на кордоні.
- ніж потрібно рухати не зверху вниз, а різати у напрямку себе.
У ролику показали, як правильно подрібнити за допомогою ножа цибулю, часник, зелень та моркву.
"Спочатку показує що потрібно пальці зібрати, потім весь ролик ріже з пальцями в різні боки. Про цибулю взагалі треш, порізати мізинець або безіменний у такий спосіб - дуже швидко і просто ", - обурюються у коментарях до ролика коментатори.
Нагадаємо, що пратиме речі ідеально: що потрібно робити з пральною машинкою, щоб вона працювала ефективно.
Раніше ми повідомляли, чому яйця не варто зберігати у холодильнику: прості причини, про які ніхто не знав.
Також стало відомо, як продовжити свіжість овочів при зберіганні в холодильнику: простий та ефективний лайфхак для господарок.