Як правильно різати овочі, розповіли шеф-кухарі для відео на каналі "На всі руки".

Якщо ви неодноразово замислювалися про те, як професійним кухарям вдається так гарно готувати страви і чому їм виходить так віртуозно нарізати овочі, ці поради - для вас.

Автори ролика зібрали п'ять порад від професійних кухарів, які навчать вас правильно різати овочі.

Скрін, відео YouTube нарізка
Скрін, відео YouTube нарізка

Перш ніж розпочати, професіонали радять зробити таке:

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще
  • збризкати водою паперовий рушник, скласти його і підкласти під обробну дошку, щоб вона не ковзала.
  • на руці, якою ми тримаємо овочі, підігнути пальці - так і захоплення буде міцнішим, і для пальців таке становище значно безпечніше.
  • ніж потрібно міцно тримати не лише за ручку, але й злегка прихоплювати вказівним пальцем на кордоні.
  • ніж потрібно рухати не зверху вниз, а різати у напрямку себе.

У ролику показали, як правильно подрібнити за допомогою ножа цибулю, часник, зелень та моркву.

"Спочатку показує що потрібно пальці зібрати, потім весь ролик ріже з пальцями в різні боки. Про цибулю взагалі треш, порізати мізинець або безіменний у такий спосіб - дуже швидко і просто ", - обурюються у коментарях до ролика коментатори.

Нагадаємо, що пратиме речі ідеально: що потрібно робити з пральною машинкою, щоб вона працювала ефективно.

Раніше ми повідомляли, чому яйця не варто зберігати у холодильнику: прості причини, про які ніхто не знав.

Також стало відомо, як продовжити свіжість овочів при зберіганні в холодильнику: простий та ефективний лайфхак для господарок.