Відомий український кулінар Євген Клопотенко порадував українців новим рецептом. На цей раз він сподобається любителям солодких десертів.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram , активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік радує шанувальників новими рецептами, які можна приготувати самостійно на кухні, якщо у вас видався вільний час.

Євген Клопотенко, фото: Instagram
Євген Клопотенко, фото: Instagram

Приготувати він вирішив так зване молочне желе за допомогою зміни стану молока. І при цьому не потрібно жодних особливих зусиль для цього.

Розповідаю, що потрібно зробити: 25г желатину залити 100мл молока і залишити на 10 хвилин, щоб він набряк і спрацював у рецепті. 300 мл молока довести до кипіння, дати трохи охолонути, додати цукор (регулюйте його кількість самі), перемішати, додати набрякли желатин і знову перемішати, щоб той розчинився" - пише Євген Клопотенко.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Потім ставите у форми, остуджує, і в холодильник приблизно на шість годин. Все це дуже просто, можна приступати до трапези.

Також, швидше за все, вам захочеться урізноманітнити цю страву, і це можливо зробити додавши туди різне варення до смаку. Як стверджує сам Євген Клопотенко, це точно того варте, і хоч раз у житті треба спробувати.

Нагадаємо, що не робіть пюре і не смажте: як смачно і швидко приготувати картоплю, яку ви точно ніколи не куштували.

Раніше ми повідомляли про моркву з лимоном та медом у банку: потужна суміш для здоров'я очей та зміцнення імунітету.