Відомий український кулінар Євген Клопотенко порадував українців новим рецептом. На цей раз він сподобається любителям солодких десертів.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНовий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram , активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік радує шанувальників новими рецептами, які можна приготувати самостійно на кухні, якщо у вас видався вільний час.
Приготувати він вирішив так зване молочне желе за допомогою зміни стану молока. І при цьому не потрібно жодних особливих зусиль для цього.
Розповідаю, що потрібно зробити: 25г желатину залити 100мл молока і залишити на 10 хвилин, щоб він набряк і спрацював у рецепті. 300 мл молока довести до кипіння, дати трохи охолонути, додати цукор (регулюйте його кількість самі), перемішати, додати набрякли желатин і знову перемішати, щоб той розчинився" - пише Євген Клопотенко.
Потім ставите у форми, остуджує, і в холодильник приблизно на шість годин. Все це дуже просто, можна приступати до трапези.
Також, швидше за все, вам захочеться урізноманітнити цю страву, і це можливо зробити додавши туди різне варення до смаку. Як стверджує сам Євген Клопотенко, це точно того варте, і хоч раз у житті треба спробувати.
Нагадаємо, що не робіть пюре і не смажте: як смачно і швидко приготувати картоплю, яку ви точно ніколи не куштували.
Раніше ми повідомляли про моркву з лимоном та медом у банку: потужна суміш для здоров'я очей та зміцнення імунітету.