Піца по праву вважається однією з найпоширеніших і найулюбленіших страв у світі. Багато хто звикли замовляти піцу з доставкою додому, вже готову.

Однак готувати її вдома зовсім нескладно, впорається навіть дитина. Як приготувати піцу з хрусткою основою за 20 хвилин, підказали у товаристві «Прості рецепти». Тісто для цієї піци буде бездрожжевим, а отже, не доведеться чекати, доки воно підніметься.

Що знадобиться для тесту:

  • Сметана - дві столові ложки,
  • Кефір - 250 грамів (склянка),
  • Масло вершкове - 50 грамів,
  • Сіль - третина чайної ложки,
  • Сода - половина чайної ложки,
  • Борошно - півтори склянки,
  • Цукор – половина чайної ложки.

Для начинки:

Все, що душа забажає. Будь-який соус, м'ясо чи морепродукти, сир, помідори, гриби, зелень.

Популярні новини зараз
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще

Піцца, скриншот youtube Рецепты Simple Food с Юлией Шевчук
Піцца, скриншот youtube Рецепты Simple Food с Юлией Шевчук

Як готувати:

Змішати кефір та сметану, додати сіль та соду. За одну-дві хвилини піде піна. Додати цукор та вершкове масло. Перемішати, додати борошно і замісити дуже м'яке тісто (воно може трохи липнути до рук).

Викласти тісто на змащене маслом деко і розрівняти руками в нетовстий корж. Викласти начинку (будь-яку, на ваш смак). Посипати спеціями. Випікати в духовці за 180 градусів за Цельсієм.

Приготування піци, скріншот відео
Приготування піци, скріншот відео

Нагадаємо, що не робіть пюре і не смажте: як смачно і швидко приготувати картоплю, яку ви точно ніколи не куштували.

Раніше ми повідомляли про моркву з лимоном та медом у банку: потужна суміш для здоров'я очей та зміцнення імунітету.

Також не зайвим буде знання того, як швидко приготувати бісквіт: найпростіший рецепт, з яким тісто завжди вдається.