Крім яєчні, багато хто любить готувати на сніданок омлети, але не у всіх вони виходять пишними та смачними. Є декілька хитрощів, завдяки яким можна буде поласувати цією стравою, як у дитячому садку.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЗдавалося б, чому в їдальнях кухарям вдається приготувати ідеальний і високий омлет, а вдома він виходить плоским, хоч і їстівним. Весь секрет у тому, що його потрібно запікати не на сковороді, а в духовці.
Плита зовсім не підходить для приготування пишного омлету, так як у форму для запікання можна налити ідеальну кількість яєчно-молочної суміші, щоб страва змогла піднятися.
Також намагайтеся обирати не надто широку форму. Таким чином вдасться скоротити використанням молока та яєць, але висота при цьому збережеться, про це можна не переживати.
Як приготувати пишний омлет - рецепт
- Розбийте 4 яйця в глибоку миску, після чого збийте білки та жовтки віночком. Потім налийте в ємність склянки молочного напою. Туди потрібно відправити 1 столову ложку борошна.
- У суміш, що вийшла, треба додати сіль і перець. За бажання – нарізану ковбасу чи шинку.
- Далі молочно-яєчну основу потрібно перелити у форму для запікання та відправити до духовки приблизно на 30-40 хвилин.
Раніше ми писали про те, що краще Нутелли з супермаркету: рецепт шоколадного плавленого сиру для "десертних" бутербродів
Як повідомляв Знай.ua, морква з лимоном і медом у банці: потужна суміш для здоров'я очей та зміцнення імунітету
Також портал Знай.ua писав, що не робіть пюре і не смажте: як смачно і швидко приготувати картоплю, яку ви точно ніколи не куштували