У мережі поділилися рецептом неймовірно смачного та корисного печива з морквяного тіста. Це частування сподобається не лише дорослим, а й маленьким діткам.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПрактично завжди випічка з моркви виходить дуже оригінальною та смачною. При цьому примітно, що смак моркви там практично не відчувається, і це не робить її овочевою.
Морква у разі передає випічці лише колір і особливу структуру. Для приготування вам знадобляться такі інгредієнти:
- Борошно 250 г;
- Морква 150 г;
- Цукор 100 г;
- Олія рослинна 70 г;
- Яйце 1 шт.;
- Родзинки 30 г;
- Розпушувач 1 ч. ложка;
- Кориця 1/2 год. Ложки;
- Сода 1/4 ч. ложки;
- Сіль щіпка.
Підготуйте всі вищезгадані інгредієнти, помийте родзинки якщо він занадто сухий, а яйце потрібно підігріти в чашці з гарячою водою, щоб цукор швидше і краще розчинився при збиванні.
Просійте 250 г борошна, 1/4 ложки соди і 1 чайну ложку розпушувача. Все це в миску значних розмірів. Далі потрібно додати до цієї суміші 1/2 ложки кориці, родзинок, і все ретельно перемішати.
В іншу ємність вибийте яйце, додайте 80 г цукру і одну щіпку солі. Все збийте міксером близько двох хвилин, щоб маса стала світлою та пишною.
Додаємо 70 г олії і знову трохи збиваємо, щоб олія рівномірно з'єдналася з усіма інгредієнтами.
Далі наш головний інгредієнт – морква. Її потрібно натерти на дрібній тертці, і руками вичавити сік в окрему чашку. Саму моркву кладемо в суміш із яйцем і знову перемішуємо.
Суху та рідку частину вашого тіста змішуємо, щоб вийшло липке та м'яке тісто.
Далі потрібно сформувати печиво та випікати в духовці до золотистої скоринки близько 20 хв при температурі 180 градусів.
Нагадаємо, щоб не розвалилися та вийшли смачними: як приготувати ідеальні рибні котлети.
Раніше ми повідомляли, чим можна замінити м'ясо: найкращі продукти, що містять багато корисного білка.