Часто кулінарні хитрощі рятують зіпсовані страви, додають смаку тим, які не вдалися, та виручають у найскрутніший момент.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнколи трапляється так що куряче філе після приготування виходить досить сухим і давким. Проте, це можна вирішити. Варто лише спробувати приготувати філе за наступним рецептом.
Завдяки цьому способу запікання соковиті волокна будуть танути в роті, а страва при цьому вийде досить корисною і дуже смачною. Все настільки просто, що ви здивуєтеся.
Як запекти філе, щоб воно вийшло соковитим і смачним
Передусім перед приготуванням філе потрібно замаринувати у білому (без цукру) йогурті або в сметані. Потрібно також додати сіль, улюблені прянощі та трішки гірчиці. Для цього достатньо буде 30 хвилин, щоб філе було готовим до відправлення у духовку.
Наступним кроком буде додавання перед запіканням будь-яких фруктів. Підійде, наприклад, яблуко, персик чи груша.
Як пояснюють досвідчені кухарі, фруктовий сік збереже соковитість самого м'яса. То ж у результаті ви отримаєте дуже ніжне філе. А ароматний присмак фруктів буде чудовим у салатах і з різними гарнірами.
Нагадаємо,
Як повідомляв "Знай.ua", яку довідку потрібно подати у 2023 для нарахування пенсії: необхідна у двох випадках
Також "Знай.ua" писав, українцям повідомили про нововведення стосовно виготовлення паспорта: що потрібно знати