Часто кулінарні хитрощі рятують зіпсовані страви, додають смаку тим, які не вдалися, та виручають у найскрутніший момент.

Інколи трапляється так що куряче філе після приготування виходить досить сухим і давким. Проте, це можна вирішити. Варто лише спробувати приготувати філе за наступним рецептом.

Завдяки цьому способу запікання соковиті волокна будуть танути в роті, а страва при цьому вийде досить корисною і дуже смачною. Все настільки просто, що ви здивуєтеся.

Куряче філе, фото cookpad
Куряче філе, фото cookpad

Як запекти філе, щоб воно вийшло соковитим і смачним

Передусім перед приготуванням філе потрібно замаринувати у білому (без цукру) йогурті або в сметані. Потрібно також додати сіль, улюблені прянощі та трішки гірчиці. Для цього достатньо буде 30 хвилин, щоб філе було готовим до відправлення у духовку.

Популярні новини зараз
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Показати ще

Наступним кроком буде додавання перед запіканням будь-яких фруктів. Підійде, наприклад, яблуко, персик чи груша.

Як пояснюють досвідчені кухарі, фруктовий сік збереже соковитість самого м'яса. То ж у результаті ви отримаєте дуже ніжне філе. А ароматний присмак фруктів буде чудовим у салатах і з різними гарнірами.

Куряче філе. Фото: Youtube
Куряче філе. Фото: Youtube

Нагадаємо, які правила виходу на пенсію діятимуть у 2023 році: пояснення ПФУ

Як повідомляв "Знай.ua", яку довідку потрібно подати у 2023 для нарахування пенсії: необхідна у двох випадках

Також "Знай.ua" писав, українцям повідомили про нововведення стосовно виготовлення паспорта: що потрібно знати