Мармелад з цибулі дуже проста і смачна страва. Рецепт його приготування опублікував телеграм-портал "Домашня консервація".
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяДану страву рекомендують подавати до м'яса, риби та салату та сиру і навіть просто намазати на підсмажений хліб. Для нього радять використовувати червону, білу, але обов'язково солодку, салатну цибулю. Це зробить цей делікатес чудовим.
складові
- Цибуля червона 2 шт;
- Цукор світло-коричневий 3 ст.
- Бальзамічний оцет 3 ст.
- Вино червоне сухе столове 0,75;
- Сіль за смаком;
- Перець чили (пластівці) щіпка;
- Оливкова олія 2 ст.л.
Приготування
- Дуже тонко нарізати очищену цибулю.
- Розігріти в глибокій сковороді або каструлі оливкову олію на повільному вогні, потім додати туди цибулю.
- Посолити, додати цукор і залишити нудитися на 30 хвилин.
- Включити середній вогонь та перемішати.
Додати|добавляти| червоне вино і бальзамічний оцет, готувати ще 15 хвилин|мінути|, або поки не википить рідина. - Посолити, поперчити, дати охолонути і викласти у блюдо чи банку, у якій можна зберігати мармелад із цибулі протягом тижня.
Нагадаємо, щоб оладки не вбирали олію зі сковорідки: проста кулінарна хитрість, яка врятує блюдо.
Раніше ми повідомляли чому майже всі смажать яйця неправильно: три найпоширеніші помилки, які псують страву. Досвідчені кухарі назвали три найпоширеніші помилки при приготуванні яєчні.
Також стало відомо, чому млинці рвуться під час приготування: помилок, яких слід уникати.