Господиням на замітку. Якщо ідеї для пісного десерту вичерпалися, пропонуємо спекти яблучний піснй штрудель.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВипічка займатиме трішки часу, але вона того вата. Неймовірно соковитий та насичений пиріг на пісному тісті зможе здивувати домашніх та гостей. Рецептом
Для тіста потрібно
- 110 мл теплої води
- 2 ст.л. олії
- 200 г борошна
- 1/2 ч.л. оцету
Змішати всі інгрідієнти і замісити досить аластичне тісто, як пластилін. Залишити в плівці при кімнатній температурі 30 хв.
Начинка :
- яблука
- горішки
- родзинки
- цукор
- кориця
- трішки манки або панірувальних сухарів
Тісто розтягуємо на рушникові присипаному борошном і обережному ручками тягнемо в різні сторони.
Викладаємо начинку і на пусту частину тіста трішки змащуємо рослинною олією. Завертаємо все в рулет та переносимо на пергамент. Зверху теж змащуємо трішки олією. Випікати : 180 температурі 60 хв приблизно. Зверху присипаємо пудрою цукровою.
Нагадаємо, ми писали, що зірка "МастерШеф" Ліза Глинська навчила українців дивним смакам - ананас з огірком та яблуко з журавлиною.
Як повідомляв "Знай.ua" рецепт ніжного кокосового чізкейку від блогерки Вікторії Дідус: райська насолода, тільки без баунті.
Також "Знай.ua" інформував більше жодних ватрушок та штруделів: цей ароматний рулет з вишнею та маком від блогерки Юлії Віліч підкорить ваше серце.