Для того, щоб влаштувати домашню вечірку зі смачними коктейлями, не обов'язково сильно витрачатися. Є безліч цікавих і доступних рецептів, які до того ж не вимагають навичок бармена. Огірковий лимонад з горілкою – чудовий освіжаючий напій, який ідеально підійде для весняного сезону.

Це один із освіжаючих напоїв, який не обтяжує, п'янить не одразу і відмінно підходить до будь-якої страви, наприклад, легкого салату або закусок - брускеттів, різних нарізок. Гості однозначно захочуть добавки та попросять рецепт. Інгредієнти розраховані на порцію для 6 осіб, але можна використовувати й більше.

Огірки, фото edaplus
Огірки, фото edaplus

Як приготувати огірковий лимонад з горілкою:

Інгредієнти для лимонаду:

  • Огірок свіжий – 2 шт.
  • Горілка - 1 склянка
  • Лимон, сік – 1 шт.
  • Сіль - 1 г
  • М'ята, гілочка – 3 шт.
  • Лід, кубики - за смаком

Процес приготування, покроковий рецепт:

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

У кухонному комбайні чи блендері подрібніть огірки до отримання однорідного пюре. Через сито процідіть рідину, викиньте м'якоть. У глечик, наповнений льодом, налийте огірковий сік, горілку, лимонний сік, сіль та м'яту. Перемішайте і подавайте в келих для мартіні або склянках. Прикрасьте шкіркою огірка.

Раніше ми писали про те, як приготувати каву з апельсиновим смаком: цікавий рецепт ароматного напою

Як повідомляв Знай.ua, як приготувати яблучний пиріг на сковороді з шаленим ароматом: швидкий рецепт на всю сім'ю

Також портал Знай.ua писав, що якщо яєчня і варені вже набридли: готуємо мариновані яйця з кропом - стануть вашою улюбленою закускою