Багато господинь цікавляться, як зробити смачну та корисну страву для всієї родини .
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяОднією з таких страв є домашня вегітаріанська ковбаса із квасолі, рецепт якої розповіли на YouTube-каналі "Ранок Надії". Ця ковбаса готується без додавання тваринного білка та має приємний та ніжний смак, який сподобається всім членам родини.
Для приготування ковбаси з квасолі необхідно підготувати низку інгредієнтів:
- Квасоля - 150 грам.
- Морква – 1 штука.
- Агар-агар - 2 столові ложки.
- Сіль, спеції, кріп - за смаком.
- Соняшникова олія - 3 столові ложки.
- вода
Спосіб приготування:
1. Квасоля потрібно замочити у воді кімнатної температури на кілька годин.
2. Відварити квасолю, при цьому воду не повністю злити.
3. Натерти та обсмажити моркву.
4. Квасолю подрібнити за допомогою блендера додавши спеції, сіль, зелень і моркву.
5. У каструлі нагріти півтори чашки води та розвести в ній агар-агар і довести до кипіння.
6. Агар-агар додати до квасолі та добре перемішати до однорідної маси.
7. Отриману масу потрібно залити у формочки, для цього можна використовувати склянки або пластикові пляшки з відрізаною шийкою.
8. Поставити заготовки з масою в холодильник на 20 хвилин і застигнути.
Використовувати вегітаріанську ковбасу можна, як і звичайну: готувати бутерброди, салати або подавати до столу як закуску.
Нагадаємо про швидкий капустяний пиріг на кефірі - рецепт полюблять усі: корисна та ситна заміна хлібу.
Раніше ми повідомляли, як приготувати солоний "Наполеон" із сардиною: знахідка для святкового столу.