У сучасному світі всі потроху відмовляються від шкідливих снеків, адже на полицях магазинів можна знайти стільки смачних та корисних перекусів. А ще краще приготувати їх вдома, як ці чіпси з листя молодої капусти.

У цьому унікальному рецепті всього три основні інгредієнти, але ви можете додати улюблені спеції, щоб урізноманітнити смак. При цьому готуються чіпси з молодої капусти неймовірно просто, а обходяться явно дешевше за різні снеки з супермаркетів, які ще плюс до всього відчутно б'ють по здоров'ю при регулярному вживанні.

Молода капуста, фото bufetum
Молода капуста, фото bufetum

Інгредієнти:

  • Капуста молода 1 шт.
  • Пармезан тертий 1/4 склянки
  • Оливкова олія 2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Як приготувати корисні чіпси, покроковий рецепт:

  1. Розігрійте духовку до 120 градусів.
  2. Капустяне листя помийте і порвіть на великі шматки. Перемішайте з пармезаном та олією, потім щедро приправте сіллю та перцем. Розкладіть в один шар на деку.
  3. Випікайте до золотистого кольору та хрусткої скоринки, від 30 до 40 хвилин.

Такі хрумкі і ароматні ласощі сподобаються і дітям, а також ідеально підійдуть для великої компанії та перегляду фільму.

Раніше ми писали про те, що смачні котлети з ячної каші, які легко замінять м'ясні: невигадливий і бюджетний рецепт

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, незвичайні мариновані яйця у буряковому соку всього за 30 хвилин: яскравий колір та смак точно здивують гостей

Також портал Знай.ua писав, що шоколадний пиріг без яєць і молока, який можна їсти в піст: нагадує брауні та ідеально підійде до чаю.