У Національному антарктичному науковому центрі України розповіли рецепт смачних булочок "Марципан" із вишнею.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВідповідний рецепт з'явився на офіційній сторінці центру
Відомо, що у Національному антарктичному центрі Академік Вернадський працює жінка, яка постійно радує співробітників станції різними смаколиками. Цього разу скрасити негоду за вікном Олена вирішила сімейним рецептом – булочками "Марципан" із вишнею.
Інгредієнти:
- Дріжджове тісто
- Вершкове масло
- цукор
- Вишня (можна використовувати заморожену).
Приготування:
Для початку необхідно приготувати тісто дріжджове (Олена не розкрила свого секретного рецепту, тому можете приготувати його так, як ви звикли). Його не слід залишати відпочивати, оскільки підійде воно вже в духовці під час випікання.
Тісто розкочуємо тонкими пластами і змащуємо зверху сумішшю розм'якшеного вершкового масла та цукру. Згортаємо тісто в щільний рулет і обережно розрізаємо на рівні частини. Встановлюємо заготовки на лист зрізом вниз і викладаємо зверху вишні (кількість можете вибрати на ваш смак).
Випікаємо булочки в заздалегідь розігрітій духовці до 170 градусів приблизно 15-20 хвилин. Перевірити їхню готовність можна шпажкою - вона повинна вийти з булочки без залишків тіста.
Нагадаємо про пісну аджику з волоськими горіхами за 10 хвилин: швидкі ласощі з пікантним смаком.
Раніше ми повідомляли, що італійці будуть шоковані: які помилки господині часто роблять при приготуванні макаронів.