Цей рецепт - справжня знахідка для тих господинь, яким не вистачає часу на готування складніших десертів. Готується він максимально просто, а в основі – печиво, сметана та банани, що робить смак ніжним, а аромат неймовірним.

Кулінари радять обирати для приготування торта не перестиглі, але досить стиглі банани для цього рецепту. Сметана підійде краще домашня або та, де є найвищий відсоток жирності. Продукти розраховані на десерти з шести порцій, за потребою можна зробити більше. Рецептом поділились на shuba.life.

Інгредієнти для торта, фото 1000.menu
Інгредієнти для торта, фото 1000.menu

Інгредієнти:

  • Печиво бісквітне 340 г
  • Банани 3 шт.
  • Сметана 400 гр
  • Цукор 100 г
  • Желатин 25 г
  • Вода 125 гр

Як приготувати торт, покроковий рецепт:

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще
  1. Розламайте печиво на маленькі шматочки. Банани наріжте шматочками приблизно однакового розміру зі шматочками печива. Змішайте їх із печивом у мисці.
  2. У миску зі сметаною додайте цукор, збийте міксером протягом декількох хвилин до розчинення. Залийте желатин у мисці гарячою водою та розмішайте до повного розчинення.
  3. Тонким цівком влийте в сметанну суміш гарячий желатин, не перестаючи збивати. Перекладіть печиво та банани у форму для запікання, вистелену харчовою плівкою. Залийте сметаною із желатином, добре перемішайте ложкою. Поставте в холодильник щонайменше годину.

Раніше ми писали, як швидко приготувати корисні чіпси з молодої капусти: снеків з магазину точно не захочеться

Як повідомляв Знай.ua, бурякові котлети з сиром: ідеально для того, щоб урізноманітнити дитяче харчування.

Також портал Знай.ua писав, що після цього ви точно полюбите березовий сік, адже пили його неправильно: 3 способи зробити напій смачнішими матчі