Вже зовсім скоро українці, які печуть паски самостійно, візьмуться за цю справу, адже вже 16 квітня ми святкуватимемо Великдень.

Звичайно, рецепт великодньої випічки у кожного свій, але з глазур'ю на паску не завжди можна вгадати. Звичайно, можна полегшити собі завдання та купити готову в магазині, яку потрібно просто збити з яйцем. Але чому б не спробувати зробити її самостійно? Тим більше, що у нас є для вас не тільки рецепт помадки на паску, але і варіант приготування зеленого моху, який може послужити "підставкою" для декоро з шоколадних яєць.

Великодні паски, фото Знай.ua
Великодні паски, фото Знай.ua

Рецепт моху

Інгредієнти:

Яйця 1шт
Цукор 15гр
Борошно 25гр
Рідкий мед 30гр
Розпушувач 5гр
Барвник

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Приготування:

У мисці змішуємо яйце, цукор, рідкий мед, борошно, розпушувач і добре перемішуємо. Додаємо зелений барвник, щоб вийшов насичений зелений колір. Перемішуємо і перекладаємо тісто в паперовий стаканчик і відправляємо в мікрохвильову піч на 1 хвилину.

Зелений мох на паску, кадр з рецепту
Зелений мох на паску, кадр з рецепту

Глазур для пасок

Інгредієнти:

Апельсиновий сік 100 гр.
Цукор 220 гр.
Желатин (220бл) 7 гр.
Вода 42 гр.

Приготування:

Довести до кипіння апельсиновий сік та цукор і додати попередньо замочений желатин. Потім збити на високій швидкості міксера до стійкої консистенції. Нанести на паски і відразу прикрасити(щоб прикраси прикріпилися). Дати глазурі стабілізуватися та насолоджуватися.

Нагадаємо про паску за рецептом від бабусі: завжди виходить і викликає захоплення.

Раніше ми повідомляли, що приготувати на Великдень у 2023 році? 5 рецептів салатів, які точно прикрасять ваш стіл: з овочами, яблуками та навіть печінкою.