Дуже популярна у соціальних мережах українська блогерка, волонтер та власниця мережі салонів краси Саша Бо, яка нещодавно взяла участь у зйомках кліпу музиканта SHUMEI, продовжує радувати своїх фанатів кулінарними подвигами.

Цього разу Саша Бо вирішила поділитися своїм рецептом великодньої здоби, яку можна приготувати замість звичного паски – майже традиційну італійську панеттон.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Саші Бо у мережі Instagram.

Stories Саші Бо, скріншот: Instagram
Stories Саші Бо, скріншот: Instagram

"Нарешті у мене вийшов ідеальний панеттон. На ніч поставте замочуватися в ромі улюблені сухофрукти. Я взяла 300г родзинок і 300г журавлини. А ром Домініканський:) Ананасовий.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Stories Саші Бо, скріншот: Instagram
Stories Саші Бо, скріншот: Instagram

Для опари: 100г цукру + 24г живих дріжджів. Розтираємо та додаємо 400мл молока. Просіяти 140г міцної муки манітоба (з високим вмістом білка) Добре перемішати і відправити в тепле місце підніматися.

Stories Саші Бо, скріншот: Instagram
Stories Саші Бо, скріншот: Instagram

Stories Саші Бо, скріншот: Instagram
Stories Саші Бо, скріншот: Instagram

Для тіста: до опари додаємо 10 жовтків, 200г цукру, ароматизатор ванілі, 2ч.л. куркуми, щіпку солі, 140г вершкового масла|мастила| (кімнатної температури), цедру 1 великого апельсина і борошно манітоба - 750г. Замісити і в тепле місце зростати.

Stories Саші Бо, скріншот: Instagram
Stories Саші Бо, скріншот: Instagram

Stories Саші Бо, скріншот: Instagram
Stories Саші Бо, скріншот: Instagram

Коли тісто збільшиться втричі, додаємо сухофрукти, що просушені від рому (попередньо можна обваляти в борошні). Розкладаємо у форми на 1/3. У мене вийшло 5шт. І знову в тепле місце зростатиме до 2/3 форми.

Випікаємо 40 хв. при 170 градусах. Прикрашаємо на власний смак. На цей раз у мене білий шоколад.", - розповіла Саша Бо.

Нагадаємо, квітуча красуня Саша Бо зробила це на підлозі з парочкою, яка любить по-собачому: "Знову на дні...".

Раніше повідомлялося, розслаблена Саша Бо в одних трусиках розпливлася перед дзеркалом: "Вдягають по черзі?".

Також, "Мрія...": струнка лялечка Саша Бо зібралася в гості до незнайомців, навіть колготки не забула.