Коломия славиться смачними стравами, які господині легко можуть повторити самостійно. Наприклад, цю чудову кукурудзяну запіканку. Хоча правильно її називати "начинка".
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяГотується така "кукурудзяна начинка" максимально просто, а виступати може як повноцінна страва або гарнір. Господиням радять використовувати крупу середньо-дрібного помелу, і оскільки піст вже добігає кінця, варити її можна на молоці, а не на воді. У shuba підказали, як приготувати запіканку.
Рецепт кукурудзяної запіканки
Інгредієнти:
- Молоко 600 мл
- Кукурудзяна крупа 400 гр
- Масло вершкове 100 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Рослинна олія 3 ст. л.
- Лавровий лист 1 шт.
- Сіль за смаком
- Перець запашний мелений за смаком
Процеси приготування:
Цибулю подрібнити, обсмажити до золотистого кольору на олії. Змішати всі інгредієнти, крім молока, прогріти кілька хвилин, поки масло не розтане.
Влити молоко, помішуючи, довести до кипіння, готувати кілька хвилин. Перекласти отриману суміш у жароміцну форму, застелену пергаментом, і відправити в попередньо розігріту до 160 градусів духовку на 50-60 хвилин або поки не стане золотистим верхом.
Раніше ми писали про те, що рецепт торта "Золотий ключик" зі згущеним молоком, який переплюне "Київський" та "Прагу": приготувати зможе кожен
Як повідомляв Знай.ua, ідеальна сирна паска з лимонною ноткою: прикрасить святковий стіл, а гості будуть ситі та задоволені
Також портал Знай.ua писав, що вершкові тости з корицею в духовці всього за 15 хвилин: ідеальний сніданок, щоб день пройшов успішно