Чим тепліше за вікном, тим простіших і легших десертів хочеться. Пломбірний торт ідеально підійде для такого періоду. Його головна перевага у легкому приготуванні та використанні вафельних коржів. Виходить такий собі модернізований смаколик з дитинства.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПломбірний торт готується без випічки. Все, що потрібно - це вафельні коржі та заварний крем. Виходить неймовірний десерт, до того ж, за мінімальний час. У розрізі він дуже схожий на торт, знайомий кожному з нас змалку.
Інгредієнти:
- Вершки - 500 мл
- Яйце - 2 шт.
- Цукор - 150 г
- Ванільний цукор – 0,5 ч. л.
- Вершкове масло - 50 г
- Крохмаль – 2 ст. л.
- Вафельні коржики - 10 шт.
- Білий шоколад - 100 г
Як приготувати:
- Збийте яйця з цукром, крохмалем та ванільним цукром до однорідності. Додати в яєчно-цукрову масу сметану жирністю 20% і знову збийте до однорідності.
- Встановіть ємність на середній вогонь. Коли маса прогріється, додайте вершкове масло|мастило| і доведіть до кипіння, потім проваріть 4 хвилини. Постійно помішуйте масу, щоб вона не підгоріла. Як тільки вона загусне, зніміть з вогню.
- Коли крем охолоне, змастіть коржі. Посипте тертим білим шоколадом. Надішліть пломбірний торт без випічки в холодильник на кілька годин.
Нагадаємо, картопляні мафіни з ковбаскою та сиром: швидкий сніданок за 30 хвилин, який оцінять навіть примхливі діти
Раніше ми писали про те, що дивовижний пиріг із зефіром у духовці: порадуйте близьких смакота до чаю
Як повідомляв Знай.ua, смачна не тільки в салатах: як посмажити редиску з гострим перчиком за 15 хвилин