Пельмені — одне з найулюбленіших страв українців. Багато хто створює все нові і нові рецепти приготування цієї, на перший погляд, простої страви.

Зазвичай українці купують готові пельмені, адже щоб приготувати їх самотужки слід вміти зробити тісто, та й ліпити маленькі варенички не надто приємне заняття, однак є й ті, хто обожнює возитися на кухні, створюючи справжні шедеври зі звичайної страви.

Тісто на пельмені, скріншот з відео
Тісто на пельмені, скріншот з відео

Поділимося з вами секретом, як можна зробити цю страву ще смачнішою та ароматнішою.

Вся справа в одному копійчаному інгредієнті, який, напевно, знайдеться на кожній кухні. У найближчому супермаркеті точно. Йдеться про мелений лавровий лист. Цю спецію і варто додавати у фарш, який використовуватиметься, як начинка для пельменів.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Оскільки у продажу мелену лаврушку ви навряд чи зустрінете, варто запастися цілим листям, а потім подрібнити його за допомогою кавомолки.

Заморожені пельмені
Заморожені пельмені

Зберігати приправу варто у чистій сухій тарі, яка герметично закривається – так у вас у будь-який момент буде доступ до добавки, яка потрібна для приготування незабутніх пельмешок.

Також не варто забувати про часник, який зробить ваші пельмені більш пікантними та розкриють смак м'яса.

До речі, мелений лавровий листок і часник можна використовувати і в процесі приготування домашніх ковбасок.

Нагадаємо, ми писали, що бюджетно та дуже смачно: як приготувати тефтелі за 20 хвилин, щоб вистачило на всю родину.

Як повідомляв "Знай.ua" пломбірний торт без випічки: простий рецепт, який подужають новачки і навіть діти.

Також "Знай.ua" інформував, солодкі грінки з черствих пасок за декілька хвилин: як врятувати святковий смаколик.