Здавалося б приготувати куряче яйце найпростіше. Однак, цей процес як і раніше залишається непередбачуваним, адже ви не можете наперед передбачити, яким вийде ваше яйце.

Яйця – це універсальний сніданок, який люблять майже всі. У курячому яйці містяться незамінні для людини речовини, такі як ніацин, вітамін К, холін, лецитин, лізоцим, а також вітаміни А, Е, D, K, В1, В2, В6, В12, ретинол, кальцій та залізо, біотин та фолієва кислота.

Яйця, скріншот
Яйця, скріншот

Принадність яєць у тому, що їх можна приготувати по-різному. Деякі люблять макати смажений тост у рідкий жовток, інші - воліють посолити твердий жовток і приправити його олією. Щоб не помилитися, а приготувати яйце потрібної консистенції потрібно знати кілька правил.

Кухарі з HelloFresh відзначають, що завжди потрібно розпочинати приготування яєць у холодній воді. Саме тоді можна правильно порахувати час, необхідний для готовності різного виду крутості яйця.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Мариновані яйця, фото sovkusom
Мариновані яйця, фото sovkusom

Крок 1: Залийте яйце холодною водою (це допоможе краще контролювати результат).

Крок 2: Доведіть воду до кипіння (на поверхні води мають з'явитися великі бульбашки).

Крок 3: Зніміть каструлю з конфорки та накрийте кришкою. Потім залиште яйце в накритій каструлі на 2-14 хвилин (залежно від того, наскільки воно має бути рідким або твердим).

Так виглядає консистенція яйця після різного часу варіння
Так виглядає консистенція яйця після різного часу варіння

Нагадаємо, що робити з пасхи, що залишилася після Великодня - викидати не можна зовсім.

Раніше ми повідомляли, що Мамед та Ахмед залишаться без клієнтів: рецепт найсоковитішої шаурми у вашому житті.