Багато українців люблять чи навіть обожнюють сало... без нього не можна уявити борщ чи інші національні страви.

Зараз ми розповімо про самостійні страви, смачні закуски із цього харчового продукту, які займають дуже мало часу на приготування та не вимагають багато грошей.

Сало. Фото: скрін youtube
Сало. Фото: скрін youtube

Два рецепти намазок із сала та часнику, якими можна поділитися з рідними і вони будуть дуже вдячні. Для першої страви нам знадобляться такі інгредієнти – сало (200 грам), 2 зубчики часнику, сіль, червоний перець.

Сало ретельно промити, обрізати шкірку та нарізати маленькими кубиками. Його потрібно пропустити через м'ясорубку, якщо вам хочеться – це можна зробити двічі. Очищаємо часник і додаємо до основного інгредієнта. Залишається лише посолити, поперчити та перемішати. Додати туди дві краплі олії, ретельно розім'яти вилкою та відправити на зберігання в холодильник – протягом 6-7 днів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Сало, скріншот: YouTube
Сало, скріншот: YouTube

Наступна намазка із сала "по-українськи". Для її приготування потрібно 300 г сала, 4 зубчики часнику, сіль, кріп.

Поріжте сало на шматочки - свіже, несолоне. Надішліть його в блендер. Далі очистіть часник і додайте його до основного інгредієнта. Ще за бажанням туди можна відправити пару горошків перцю. Перетворіть намазку із сала в блендері в однорідну масу. Щоб сало стало ніжним, від початку його потрібно нарізати на дрібні шматочки.

Дрібно наріжте кріп і додайте|добавляйте| в сало. Смачна страва готова до подачі.

Нагадаємо, що робити з пасхи, що залишилася після Великодня - викидати не можна зовсім

Як повідомляв "Знай.uа", бюджетно та дуже смачно: як приготувати тефтелі за 20 хвилин, щоб вистачило на всю родину

Знай.ua писав, пломбірний торт без випічки: простий рецепт, який подужають новачки і навіть діти