У приготуванні млинців є чимало хитрощів, яких обов'язково слід дотримуватись, щоб вони вийшли тонкими, смачними та ароматними. Про такі секрети знають досвідчені господині, а один із них – це додавання пива.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяБагатьох може здивувати наявність цього хмільного напою у рецепті, але не поспішайте з висновками. Саме завдяки пиву млинці виходять ідеальними. Після приготування також подбайте про начинки або ласощі, залежно від ваших уподобань.
Інгредієнти:
- 2 яйця
- 1 склянка пива
- 1 склянка молока
- 1 склянка борошна
- 1 ст. ложка цукру (можна трохи більше, щоб посолодші були)
- 1/2 ч. ложки соди
- Дрібку солі (за смаком)
- 4 ст. ложки олії рослинної
Процес приготування млинців на пиві, покроковий рецепт та секрети:
- Збити яйця, посолити, влити пиво та молоко, постійно помішуючи. Поступово додавати борошно, доки тісто не загусне.
- Додати цукор, олію, соду (тісто виходить рідким, але борошна додавати не потрібно). За рахунок цього млинці виходять тоненькі та мереживні.
- На сковороду наливати по дві ложки тіста (якщо сковорода більша, то більше), обсмажувати по декілька хвилин з кожного боку.
- Млинці можна випікати на антипригарній сковорідці, не змащуючи її олією. Масла в тісті достатньо, щоб млинець не прилип до сковорідки.
Раніше ми писали, солодкі грінки з черствих пасок за пару хвилин: як урятувати святкові ласощі
Як повідомляв Знай.ua, смачний м'ясний хлібець із печерицями на заміну ковбасі: на готування піде всього 45 хвилин
Також портал Знай.ua писав, як приготувати тефтелі за 20 хвилин, щоб вистачило на всю родину