У приготуванні млинців є чимало хитрощів, яких обов'язково слід дотримуватись, щоб вони вийшли тонкими, смачними та ароматними. Про такі секрети знають досвідчені господині, а один із них – це додавання пива.

Багатьох може здивувати наявність цього хмільного напою у рецепті, але не поспішайте з висновками. Саме завдяки пиву млинці виходять ідеальними. Після приготування також подбайте про начинки або ласощі, залежно від ваших уподобань.

пиво, ілюстративне фото Getty Images
пиво, ілюстративне фото Getty Images

Інгредієнти:

  • 2 яйця
  • 1 склянка пива
  • 1 склянка молока
  • 1 склянка борошна
  • 1 ст. ложка цукру (можна трохи більше, щоб посолодші були)
  • 1/2 ч. ложки соди
  • Дрібку солі (за смаком)
  • 4 ст. ложки олії рослинної

Процес приготування млинців на пиві, покроковий рецепт та секрети:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
  1. Збити яйця, посолити, влити пиво та молоко, постійно помішуючи. Поступово додавати борошно, доки тісто не загусне.
  2. Додати цукор, олію, соду (тісто виходить рідким, але борошна додавати не потрібно). За рахунок цього млинці виходять тоненькі та мереживні.
  3. На сковороду наливати по дві ложки тіста (якщо сковорода більша, то більше), обсмажувати по декілька хвилин з кожного боку.
  4. Млинці можна випікати на антипригарній сковорідці, не змащуючи її олією. Масла в тісті достатньо, щоб млинець не прилип до сковорідки.

Раніше ми писали, солодкі грінки з черствих пасок за пару хвилин: як урятувати святкові ласощі

Як повідомляв Знай.ua, смачний м'ясний хлібець із печерицями на заміну ковбасі: на готування піде всього 45 хвилин

Також портал Знай.ua писав, як приготувати тефтелі за 20 хвилин, щоб вистачило на всю родину