Приготування запіканки, якою б вона не була, зазвичай не займає багато часу. Саме тому кулінари, а особливо матусі, так люблять цю страву. Її можна зробити і солодкою, і солоною.

Цей рецепт пропонує приготувати солону запіканку на основі кисломолочного сиру. Також до неї входить твердий сир та гриби для смаку. Поєднання цілком стандартне, тому має сподобатися багатьом. На всі процеси приготування піде близько 30-40 хвилин, враховуючи час на випікання в духовці.

Сирна запіканка з грибами, кадр з відео
Сирна запіканка з грибами, кадр з відео

Які інгредієнти знадобляться:

  • кисломолочний сир - 200 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • печериці – 150 г;
  • лаваш - 70 г;
  • твердий сир – 50 г;
  • сіль і перець.

Готуємо запіканку, покроковий рецепт:

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще
  1. Печериці помийте та обсмажте на сковороді з олією. Можна додати зубчик часнику для аромату, сіль, перець. Якщо хочете зменшити калорійність, можна обсмажити на сухій сковороді.
  2. Сир розімніть вилкою, додайте яйця, сіль, перець. Ретельно вимішайте та покладіть у масу гриби.
  3. Лаваш поріжте на шматочки. Викладіть у форму для запікання. Зверху розмістіть начинку і посипте все натертим сиром. Поставте запікатися в духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів. Все, запіканка готова. Подавати краще у гарячому вигляді.

Раніше ми писали про те, що вам завжди говорили неправду: смачну каву з молоком можна приготувати і без машини, перевірений рецепт

Як повідомляв Знай.ua, ідеальні способи, як розм'якшити тверде сало і насолодитися цим делікатесом: просто тане в роті

Також портал Знай.ua писав, що салат "Смачний" із сердець, який ви приготуєте не раз: до шашлику підійде ідеально