Кожен із нас пам'ятає смак гарячих бутербродів, які уплітаються дуже швидко та з великим апетитом. А що, якщо вдосконалити рецепт та приготувати повноцінну закуску, яку не соромно буде подати гостям на стіл?

Приготувати такий фарширований батон з м'ясом, грибами і сиром не складе великих труднощів. Крім того, інгредієнти можна змінювати або додавати, залежно від переваг. Виглядає така закуска справді апетитно та гідно, а на смак – ще краще.

Фарширований батон, кадр з відео
Фарширований батон, кадр з відео

Які інгредієнти знадобляться:

  • батон 1 шт.
  • фарш 200 г
  • вершки 200 мл
  • гриби 150 г
  • тертий сир 100г
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • зелень
  • приправи та сіль за смаком

Як приготувати фаршований батон:

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще
  1. З батона зрізати верхню частину, м'якоть дістати обережно, щоб не пошкодити стінки. Залити вершками.
  2. Цибулю нарізати перемішати з м'ясним фаршем, смажити на сковороді зі спеціями. Гриби нарізати скибочками, смажити до готовності, волога має випаруватися.
  3. Перемішати фарш, м'якоть із вершками, зелень, гриби. Масою наповнити батон, забрати в духовку на двадцять хвилин, температура приготування – 190 градусів. За п'ять хвилин до готовності посипати тертим сиром, щоб вийшла золота скоринка.

Раніше ми писали про те, що сирна запіканка з грибами і золотистою скоринкою: ідеальна вечеря, за яку точно похвалять

Як повідомляв Знай.ua, рецепт пишних і корисних оладок без борошна: 20 хвилин готування та гора смакоти на тарілці

Також портал Знай.ua писав, що ідеальні способи, як розм'якшити тверде сало і насолодитися цим делікатесом: просто тане в роті