Звісно, ​​в Україні заведено попереджати друзів та знайомих, перш ніж прийти до них у гості. Але у кожного є ті, хто любить зробити "сюрприз", особливо не переймаючись підготовленістю господарів.

Або ж чоловік несподівано повідомляє, що їде додому з колегами по роботі, ну а може, подружка, яку ви не бачили багато років, опинилася у вашому місті на кілька годин і вже поспішає до вас.

Що робити, коли часу обмаль, а пригостити чимось смачненьким гостя (або навіть гостей) хочеться? Ми знайшли для вас ідеальний рецепт закуски за 5 хвилин із яєць.

Гості за столом
Гості за столом

Ця закуска – лідер за швидкістю приготування. Смачна закуска на ананасових кільцях урізноманітнить святковий стіл та заощадить час на її приготуванні, а за смаковими якостями не залишить байдужих серед гостей.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Інгредієнти:

  • Ананас консервований (кільця);
  • Сир твердий – 50 г;
  • Яйця варені – 2 шт.;
  • Чеснок – 1 зубчик;
  • Майонез – 50 г;
  • Помідори чері – 4 шт.;
  • Зелень петрушки – 2 гілочки.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

1. Натираємо на тертці сир, яйця та часник.

2. Додаємо майонез та перемішуємо.

3. Викладаємо салат на ананасові кільця.

4. Прикрашаємо на свій розсуд, можна використовувати помідори чері та петрушку.

Приємного апетиту і нехай у нас усіх швидше відбудеться зустріч із друзями на честь перемоги України та вигнання російських окупантів з усіх територій.

Закуска за 5 хвилин, фото Знай.uа
Закуска за 5 хвилин, фото Знай.uа

Нагадаємо, що такої гречки ви ще не їли: спеції змінять смак і вийде неперевершена страва.

Раніше ми повідомляли рецепт пишних і корисних оладок без борошна: 20 хвилин готування та гора смакоти на тарілці.