Багато хто вже скучив за своєю улюбленою "літньою" ягодою - полуницею. Сезон тільки стартував, а в Україні ціни на цю ягоду коливаються в межах 190-120 грн/кг. Якщо вам друг потрібно начистити дуже багато ягід, але ви не хочете витрачати на це багато часу, то у нас є для вас чудовий лайфхак.

Так, якщо потрібно начистити багато — наприклад, для ароматного варення, це може скласти цілу проблему. Чистити її нудно і довго, всі руки перемазані соком, ще й листочки не повністю відриваються.

Чистимо полуницю трубочкою, скріншот: YouTube
Чистимо полуницю трубочкою, скріншот: YouTube

Ми знайшли для наших читачів, захоплюючий метод очищення полуниці від чашолистків та твердих серединок. Ягоди залишаються цілими і навіть не забруднюють усе довкола соком. Знадобиться звичайна пластикова соломинка для напоїв.

Як чистити полуницю

Якщо у вас багато полуниці, яку потрібно швидко начистити та не пом'яти ягідки, візьміть пластикову соломинку. Ягоди попередньо потрібно добре вимити. Найкраще залити їх холодною водою і дати постояти – це вижене з них усіх комашок – і лише тоді промивати під проточним струменем кожну ягідку.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Чистимо полуницю трубочкою, скріншот: YouTube
Чистимо полуницю трубочкою, скріншот: YouTube

Беремо полуницю в одну руку, соломинку — в іншу, і проштовхуємо її в полуницю так, щоб вона вийшла з іншого боку і зняла собою чашолист разом з жорстким стрижнем в середині апетитної м'якоті.

Нагадаємо, урожай полуниці збере всі "лайки": перетворюємо ягоди на великі та солодкі за допомогою кислого молока.

Раніше повідомлялося, як правильно вибирати полуницю на ринку та в магазинах: вбережете себе та своє здоров'я.

Також, з грядки відразу на кухню: унікальні способи підживлення помідорів, плоди будуть наче на картинці.