Вже почався дачний сезон і незабаром городники збиратимуть свій урожай. Але, як правило, українці звикли садити різних овочів більше, ніж можуть з'їсти за сезон.

Тому вони роблять заготовки з овочів, що залишилися. Пропонуємо вам швидкий і перевірений рецепт холодної аджики, яка не потребує варіння. Цим рецептом поділився портал "Улюблені рецепти".

Фото: "Любимые рецепты"
Фото: "Любимые рецепты"

Інгредієнти:
✓ Помідори – 4 кг.
✓ Перець болгарський – 1,5 кг.
✓ Перець чилі – 3 шт.
✓ Часник - 200 гр.
✓ Оцет (9%-ний) - 200 мл.
✓ Сіль - 2 ст. ложки

Спосіб приготування:

Спочатку помити помідори і перець і обсушити їх. З перцю (болгарського та чилі) зрізаємо плодоніжки, насіння залишаємо. Часник чистим. Все перекручуємо через м'ясорубку, вливаємо оцет і додаємо сіль.

Все добре перемішуємо і даємо спокій на одну годину. Через годину знову перемішуємо та вкладаємо у чисті сухі банки. Зберігаємо аджику у прохолодному приміщенні.

Смачного!

аджика, скріншот з відео
аджика, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо про королівський салат "Гранатовий браслет": правильний рецепт, щоб задати собі необхідний настрій. Витягти зерна з гранату для салату можна дуже простим способом.

Раніше ми повідомляли, що ось так закрутить голову: ніжний шашлик на маринаді з ківі за рецептом Даші Астаф'євої. Єдина умова, яку просить дотримуватись Даша – це великі шматочки м'яса.

Також не зайвою буде яблучна шарлотка за кілька хвилин після якої не захочеться тістечок із Мілкбара: рецепт шедевра. При подачі посипати корицею за бажанням або, за "методом Юлії Висоцької" - цукровою пудрою.