Кожна людина на кухні, якій подобається готувати, потрібно готувати — для себе та своєї родини, зокрема, хоче урізноманітнити меню, щоб їжа не набридла з кожним днем.

Особливо це стосується вихідних, святкових днів — винести на стіл щось новеньке, смачне, щоб порадувати гостей та близьких. Саме тому варто звернути увагу на крученики з сиром.

Крученики, кадр з відео
Крученики, кадр з відео

Інгредієнти:

  • Куряче філе (350 грам)
  • Оливки (40 грам)
  • Вершки 10% (35 грам)
  • Твердий сир (30 гр.)

І, звичайно ж, сіль із перцем до смаку.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Приготування починається з того, що вам потрібно промити куряче філе під проточною водою, після чого наріжте тонкими пластинками і трохи відбийте з одного боку.

Відразу потрібно приготувати для кручеників начинку. Для цього беремо оливки, нарізаємо їх. Сир натираємо на дрібній тертці, після чого змішуємо його, вершки та оливки.

Начинку розкладіть на краю кожної шматочки м'яса і поверніть у рулетики. Щоб запобігти моменту, коли вони можуть розкрутитись, їх можна зв'язати нитками або закріпити зубочистками.

Крученики, кадр з відео
Крученики, кадр з відео

Ретельно змастіть форму для запікання олією. Покладіть у неї крученики і закрийте кришкою або алюмінієвою фольгою для запікання.

Попередньо розігрійте духовку до 180°C. Поставте форму з кручениками в духовку і випікайте приблизно 30-40 хвилин|мінути|. За 5-7 хвилин до закінчення випічки відкрийте кришку або зніміть фольгу, щоб крученики зарум'янилися.

Нагадаємо, одна хитрість дозволить зробити ваш бульйон прозорим, як сльоза

Як повідомляв "Знай.uа", справжня гостренька аджика, яка нагадає про Сакартвело: простий і правильний рецепт від джигітів

Знай.ua писав, окрошка зі свининою або крабовими паличками: 3 простих, але незвичайних рецептів літнього супу