Цілком реально нагодувати сім'ю смачно та ситно, при цьому не витративши багато грошей та часу. Приготуйте такі курячі серця у ніжному сметанному соусі. Вони ідеально підійдуть на вечерю.

Серця за цим рецептом однозначно вийдуть у всіх, а всі процеси займуть максимум 30 хвилин. Господиням рекомендують відварити заздалегідь гречку, оскільки вона ідеально поєднується з цією стравою.

Курячі серця в сметані, скріншот
Курячі серця в сметані, скріншот

Інгредієнти:

  • Куряче серце 800 г
  • Сметана 120 гр
  • Борошно пшеничне 1 ст. л.
  • Цибуля 1 шт.
  • Вода 200 мл
  • Соняшникова олія 2 ст. л.
  • Вершкове масло 30 г
  • Часник 2 зуб.
  • Сіль 1 ч. л.
  • Чорний перець (мелений) за смаком
  • Зелень за смаком

Як приготувати:

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Для початку курячі серця помийте. Потім ретельно очистіть від кров'яних згустків та плівок, злегка розрізавши посередині. У сковороду влийте олію і додайте трохи вершкового. Поки все це буде нагріватися, наріжте цибулю півкільцями і висипте в сковороду. Нарізка цибулі та сердець.

Подрібніть часник ножем та відправте до цибулі. Як тільки все підрум'яниться (приблизно через 2 хвилини), відправляйте в сковороду серця. Перемішайте масу та смажте на сильному вогні близько 4 хвилин. Далі всипте борошно, перемішайте і дайте розчинитись з іншими інгредієнтами.

Влийте сметану в ємність із водою, перемішайте до однорідності і вилийте до курячого серця. Потім страву слід посолити, поперчити та ретельно перемішати. Зменште вогонь до повільного, накрийте кришкою і тушкуйте курячі серця близько 10-12 хвилин, іноді помішуючи.

Нагадаємо, рецепт смачного густого "меду" з кульбаб: встигаємо, доки не відцвіли