Цілком реально нагодувати сім'ю смачно та ситно, при цьому не витративши багато грошей та часу. Приготуйте такі курячі серця у ніжному сметанному соусі. Вони ідеально підійдуть на вечерю.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяСерця за цим рецептом однозначно вийдуть у всіх, а всі процеси займуть максимум 30 хвилин. Господиням рекомендують відварити заздалегідь гречку, оскільки вона ідеально поєднується з цією стравою.
Інгредієнти:
- Куряче серце 800 г
- Сметана 120 гр
- Борошно пшеничне 1 ст. л.
- Цибуля 1 шт.
- Вода 200 мл
- Соняшникова олія 2 ст. л.
- Вершкове масло 30 г
- Часник 2 зуб.
- Сіль 1 ч. л.
- Чорний перець (мелений) за смаком
- Зелень за смаком
Як приготувати:
Для початку курячі серця помийте. Потім ретельно очистіть від кров'яних згустків та плівок, злегка розрізавши посередині. У сковороду влийте олію і додайте трохи вершкового. Поки все це буде нагріватися, наріжте цибулю півкільцями і висипте в сковороду. Нарізка цибулі та сердець.
Подрібніть часник ножем та відправте до цибулі. Як тільки все підрум'яниться (приблизно через 2 хвилини), відправляйте в сковороду серця. Перемішайте масу та смажте на сильному вогні близько 4 хвилин. Далі всипте борошно, перемішайте і дайте розчинитись з іншими інгредієнтами.
Влийте сметану в ємність із водою, перемішайте до однорідності і вилийте до курячого серця. Потім страву слід посолити, поперчити та ретельно перемішати. Зменште вогонь до повільного, накрийте кришкою і тушкуйте курячі серця близько 10-12 хвилин, іноді помішуючи.
Нагадаємо, рецепт смачного густого "меду" з кульбаб: встигаємо, доки не відцвіли