Зараз у розпалі сезон кабачків, тому на просторах інтернету можна зустріти безліч рецептів з цього овочу. Він неймовірно корисний і вважається ідеальним для схуднення, хоча б тому, що низькокалорійний.

Ми пропонуємо приготувати незвичайні спагеті з кабачків, які здивують не лише дітей, а й дорослих. У процесах нічого складного немає, але виглядає ефектно. Така страва чудово підійде як гарнір до м'яса та риби.

Спагеті з кабачка, фото menunedeli
Спагеті з кабачка, фото menunedeli

Інгредієнти:

  • Кабачок – 2 шт.
  • Помідор – 2 шт.
  • Часник – 2 зуби.
  • Олія - ​​3 ст.л.
  • Цукор - 0,5 ч.л.
  • Сіль за смаком

Як приготувати:

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Кабачки та помідори ретельно вимити, часник очистити. На сковороді розігріти олію. Часник пропустити через прес або дрібно нарізати і злегка обсмажити протягом 1-2 хвилин. Кількість часнику можна варіювати на свій смак - гостріше або м'якше.

Помідори опустити на 1-2 хвилини окропу, потім у холодну воду і очистити від шкірки. Нарізати соломкою помідори. Додати нарізані помідори до сковороди до часнику, додати цукор для нейтралізації кислоти томатів і готувати 3-4 хвилини до м'якості помідорів.

Кабачок нарізати тонкими довгими смужками за допомогою терки для корейської моркви. Додати кабачки в сковороду до томатів та часнику, посолити та готувати ще 4-6 хвилин до м'якості. Кабачки на сковорідці краще не перемішувати або робити це за допомогою кулінарних щипців, щоб не зашкодити ніжним спагеті.