Вже незабаром стартує сезон вишні. Але, погодьтеся, не всі люблять цю ягоду, адже часто вона буває з кислинкою. Тому з нею краще готувати всілякі солодощі, де вишня матиме більш витончений смак.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяСаме тому пропонуємо вам приготувати дуже смачні та ароматні вареники з вишнею на пару. Це один із найвдаліших рецептів приготування цієї чудової страви.
Спосіб приготування:
У миску налийте кефір, сіль та цукор. Куряче яйце збийте віночком і додайте в миску з кефіром. Борошно просійте, додайте до неї харчову соду і добре перемішайте. З'єднайте сухі та рідкі інгредієнти.
Тісто має вийти м'яким і еластичним, тому постарайтеся не забити його борошном. Загорніть тісто в харчову плівку і залиште відпочити 15-20 хвилин.
Вишню промийте та просушіть. Шматочки тіста розкотіть у товстенькі коржики. На кожну коржик викладіть 5-6 ягід, додавши до них 1/3 ч. л цукру. З'єднайте краї коржі над вишнями.
Нагадаємо про хачапурі із полуницею, від якого у всіх знесе дах: незвичайний, але легкий рецепт.
Раніше ми повідомляли, що варю полуничне варення тепер тільки так: маленький секрет у рецепті, який змінить усе.
Також не зайвими будуть соковиті ліниві голубці в соусі, які виходять у всіх: на готування піде мінімум сил та часу.