Кабачки - ідеальний вибір овочів, які можна посмажити і насолодитися чудовим смаком, адже вони можуть бути обсмажені в клярі, з яйцем або в паніровці - надмірна різноманітність.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНезалежно від обраного способу приготування, страва виходить дуже смачною, має низьку калорійність, економічно та ідеально підходить для обіду, перекушування або вечері.
Виконання наступного рецепту не займе багато часу, а результат точно порадує вас та ваших близьких. Цей рецепт полягає у смаженні кабачків та запіканні їх у сметанній суміші.
Отже, для приготування кабачків зі сметаною та сиром нам знадобляться такі інгредієнти:
- 2 штуки кабачків;
- 2 столові ложки сметани;
- 100 г сиру;
- зелень (кріп, петрушка);
- сіль та перець – за смаком.
Тепер перейдемо безпосередньо до приготування: очистіть кабачки від шкірки та наріжте їх на тонкі кружечки. Розігрійте сковороду на середньому вогні, додайте трохи олії, покладіть нарізані кабачки на сковороду і обсмажте до золотистого кольору з боків.
Тепер дуже важливо перекласти обсмажені кабачки, щоб продовжити їхнє подальше приготування, у форму для запікання.
В окремій мисці змішайте сметану, натертий сир, свіжу зелень та сіль та перець на свій смак. Отриманою сумішшю полийте кабачки. Залишається лише запекти кабачки у духовці, використовуючи температуру 180 градусів. Час приготування – 15-20 хвилин, до повного розплавлення сиру.
Нагадаємо, а ви правильно готуєте звичайну яєчню? Головні правила простого та улюбленого сніданку, рецепт
Як повідомляв "Знай.uа", як смачно замаринувати печериці з прянощами: проста в приготуванні закуску
Знай.ua писав, соковиті ліниві голубці в соусі, які виходять у всіх: на готування піде мінімум сил і часу