Відомий український журналіст Костянтин Грубіч на своєму YouTube-каналі часто ділиться з українцями різноманітними рецептами. На цей раз він розповів, як приготувати тушковані огірки.

Ролик вже був опублікований у мережі, і як зізнається сам чоловік, раніше він такого ніколи не готував і навіть не пробував. Кухар розповів, що має багато кулінарних задумів, які він хотів би здійснити найближчим часом.

Рецепт Костянтина Грубича, фото: скріншот з відео
Рецепт Костянтина Грубича, фото: скріншот з відео

І тут, Костянтин Грубич згадав, що червень – сезон молодих огірків, тому треба придумати щось цікаве, щоб людям запам'яталося і хотілося повторити. Так і знайшов рецепт тушкованих огірків.

Для приготування потрібно взяти кілограм свіжих огірків і обчистити шкірку. Далі нарізайте огірки кубиками. При цьому, не важливо, більшими чи дрібними – все залежить від вашої фантазії.

Популярні новини зараз
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Показати ще

Рецепт Костянтина Грубича, фото: скріншот з відео
Рецепт Костянтина Грубича, фото: скріншот з відео

Все, що вийшло, варто додати в кип'ячену воду, і залишити на вогні ще на п'ять хвилин.

Поки це відбувається, нарізаємо солодкий перець, також кубиками, і змішайте чайну ложку борошна зі сметаною.

Рецепт Костянтина Грубича, фото: скріншот з відео
Рецепт Костянтина Грубича, фото: скріншот з відео

Перець кладемо на сковорідку, щоб він трохи засмажився, і додаємо туди огірки, які встигають за цей час приготуватися. Не варто забувати про сіль, але головне не перестаратися. За бажанням, як каже кухар, можна додати спеції.

Коли суміш у сковороді буде готова, потрібно буде пересипати її в іншу тарілку та змішати зі сметаною, яку підготували заздалегідь.

І все, страва готова. Вживати можна його гарячим, так і злегка холодним. Костянтин Грубич зазначає, що все вийшло дуже смачно, а головне легко та швидко.

Нагадаємо про неймовірний шоколадний пиріг із полуницею: гості не випустять вас із-за столу без рецепта.

Раніше ми повідомляли, що спробуйте цей плов із сухофруктами і ви не зможете готувати інакше: рецепт, якому позаздрять і узбеки.