Всі знають про користь кабачка для організму, але його головна перевага в тому, що він дуже швидко готується, а також поєднується з багатьма іншими продуктами.

Якщо ви вже готували овочеве рагу або смажені кабачки, обов'язково скуштуйте цей овоч у фаршированому вигляді. Це смачно, ситно та корисно. Начинку можна змінювати в залежності від власних уподобань, але за цим рецептом з горіхами та овочами виходить чудово.

Продукти для страви, скріншот
Продукти для страви, скріншот

Інгредієнти:

  • кабачок - 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • ріпа - 1 шт.
  • морква – 0,5 шт.
  • помідори – 1 шт.
  • прованські трави – 0,5 ч. л.
  • волоські горіхи – жменя
  • сіль
  • цукор
  • перець
  • оливкова олія
  • зелень – для подачі

Процес приготування:

Популярні новини зараз
Оштрафують навіть тих, хто вже оновив дані – кого повторно чекають в ТЦК Кабмін звільнив від мобілізації 133 "важливі" структури: люди назвали це "офіційною війною для бідних" Тарифи на воду різко підняли: скільки коштуватиме куб, ціни по областях Кабачки в сметані будуть кращими за гриби: цей рецепт стане вашим улюбленим на літо
Показати ще

Підготувати інгредієнти, помити овочі та почистити. Кабачок розрізати навпіл і ложкою вибрати середину, постарайтеся не розрізати краї. Посоліть усередині та залиште на 10 хвилин.

Нарізати дрібним кубиком цибулю, моркву, ріпу. Середину кабачка нарізати і додати начинку. Обсмажити до напівготовності, прозорості цибулі. Додати нарізаний помідор і готувати ще 3 хвилини. На смак посолити, поперчити, додати щіпку цукру. Приправити прованськими травами.

Усередині половинок кабачка промокнути вологу, наповнити приготованою начинкою. Волоські горіхи розім'яти в крихту і посипати зверху начинкою. Збризкати оливковою олією. Поставити у розігріту до 200 градусів духовку на 35-40 хвилин. При подачі посипати будь-якою зеленню.

Нагадаємо, чудове малинове вино з 3-х інгредієнтів: його смак зведе з розуму будь-якого

Раніше ми писали про те, що заправка для борщу на зиму - рецепт: як у рази спростити приготування головної страви української кухні