Далеко не у всіх і не завжди виходить смачний шашлик, це факт. У цій справі є чимало тонкощів - починаючи від вибору м'яса і закінчуючи процесом самого приготування на багатті.

Однак лише одна маленька хитрість додасть шашлику неймовірний "димний" аромат, завдяки чому найпопулярніша літня страва стане ще смачнішою. Допоможе у цьому тирса.

Тирса, скріншот: YouTube
Тирса, скріншот: YouTube

Так, багато використання тирси може шокувати, але цей спосіб дійсно робочий, а також покращує смак та аромат м'яса. Завдяки цьому секретному "інгредієнту" можна отримати натуральний димовий запах, який так важко досягти, якщо готувати шашлик звичайним способом.

Весь секрет у правильному використанні тирси. Так, спершу її необхідно засипати в глибокий контейнер, а зверху залити невеликою кількістю прохолодної води. Залишіть тирсу в рідині на невеликий відрізок часу, що вона добре просочилася.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Як тільки ваше вугілля на багатті або в мангалі будуть готові, дістаньте тирсу з води і рівномірно розкладіть на вугіллі. Коли вони почнуть горіти, м'ясо просочиться цим неймовірним запахом. Після цього залишається дочекатися повного приготування шашлику і можна подавати.

Шашлик, скріншот: YouTube
Шашлик, скріншот: YouTube

Раніше ми писали про те, що кожен з нас повинен знати про наслідки: до чого призводить надмірне використання навушників.

Як повідомляв Знай.ua, ні в якому разі не носіть над одягом і не викидайте поламаний; що не можна робити з нижнім хрестиком

Також портал Знай.ua писав, що переплачуємо за те, що швидко псується: які важливі правила допоможуть забезпечити якість продуктів