Куряче м'ясо це чудовий, бюджетний та швидкий варіант нагодувати усю родину. Однак, усі знають що на птахофабриках курей годують антибіотиками та гормонами, щоб швидше росли та приносили прибуток. Такі добавки шкодять людському організму та впливають на наш стан здоров'я.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Ми розповімо вам, як приготувати курятину так, щоб вона приносила тільки користь вам та вашим рідним.
Варити курку двічі
Перше правило – не варити з купленої курки бульйон та суп. Оскільки в процесі варіння більшість токсинів з м'яса потрапляє у воду. Дуже важливо ще знати, що якщо ви все ж таки варите таке м'ясо, першу воду потрібно обов'язково злити після закипання, а залийте курку чистою водою й варіть. Саме це дозволить позбутися більшої частини шкідливих речовин.
Добре помити й викинути всі нутрощі
Ще дуже важливо знати, що перед тим, як готувати магазинний продукт, його потрібно ретельно помити і видалити всі внутрішні органи. Навіть якщо курку потрошили, добре її промийте, оскільки у внутрішній частині накопичується більшість токсинів.
Позбавтеся шкіри й замочіть м'ясо в розчині з води з сіллю, лимонним соком
Це найкращий спосіб позбавитися хімії, яка може бути в м'ясі – зняти шкіру. Для приготування розчину візьміть літр води та 3-4 столові ложки солі, додайте декілька столових ложок лимонного соку, перемішайте і викладіть м'ясо в розчин. Залиште маринуватися протягом декількох годин, а потім злийте рідину і залийте новим розчином з тих же компонентів.
Ще можна залити куряче м'ясо мінеральною водою та залишити на декілька годин, це також допоможе прибрати з м'яса хімію.
Нагадаємо, що шкоди буде більше ніж користі: які овочі небезпечно вживати щодня, перелік від дієтологів.
Раніше ми повідомляли, що жінка навчилася у ведмедів, як правильно їсти, і схудла на 60 кг: клишоногі здивували.
Крім того, ми писали, ароматні та смачні, але не завжди безпечні: чому їстівні гриби можуть бути небезпечними для людини.