Авокадо дуже смачний та корисний фрукт. Однак, нажаль у супермаркетах часто продаються його недостиглі плоди.

Авокадо, фото з відкритих джерел
Авокадо, фото з відкритих джерел

Що ж робити, якщо зранку захотілося тосту або салату з авокадо, а головний інгредієнт твердий та несмачний. Виявляється є хитрощі, які дозволяють швидко дозріти цей поживний фрукт вдома.

Про це повідомляє видання Pixelinform.

Авокадо
Авокадо, фото: Pixabay

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

СОНЯЧНЕ СВІТЛО

Не всі знають про те, що в літню спекотну погоду можна "вмовити" авокадо дозріти буквально за кілька годин. Для цього залиште фрукт під сонцем. Це допоможе продукту стати придатним для харчування.

Авокадо, фото: скріншот з відео
Авокадо, фото: скріншот з відео

БАТАРЕЯ

Навіть у холодну зимову пору є можливість вплинути на процес дозрівання авокадо. Для цього потрібно покласти авокадо ближче до опалювальних приладів. Так як фрукт дозріє швидко, намагайтеся про нього не забувати.

Авокадо, фото: Pixabay
Авокадо, фото: Pixabay

ДУХОВА ШАФА

Цей метод допоможе авокадо дійти до потрібного стану за 10-15 хвилин. Спочатку потрібно прогріти духову шафу до температури 200-220 градусів.

Після цього вимикаємо духовку.

Плоди авокадо щільно ховаємо у шар фольги відправляємо до духової шафи. Через 10 хвилин можна приступати насолоджуватись результатом.

Раніше ми писали про те, що часті премії та вдалі переговори: кімнатні рослини, які на вашому робочому столі будуть приваблювати успіх

Як повідомляв Знай.ua, мило не допоможе: топові народні засоби, які моментально виводять плями від горіхів

Також портал Знай.ua писав, що найвитратніший період для батьків: як купити дитині до школи все необхідне і не розоритися - поради