В Україні стала прохолодніша погода, яка дає зрозуміти, що осінь вже зовсім близько. У дощову погоду чудово зігрває та піднімає настрій гарячий шоколад. Напій більш корисний за каву, адже тут відсутній кофеїн.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Щоб його консистенція була більш густою та насиченою,можна додати кукурудязний крохмаль.
Рецептом солодкого зігріваючого напою
Інгредієнти:
- чорний шоколад – 100 г
- молоко – 480 мл
- какао – 2 ст. л.
- цукор – 2 ст. л.
- сіль – дрібка
- кукурудзяний крохмаль – 1 ст. л. + молоко – 2 ст. л
Спосіб приготування:
1. Молоко, шоколад, какао, цукор і сіль помістити в каструлю та поставити на вогонь.
2. Окремо змішати крохмаль та молоко.
3. Коли шоколад в каструлі розтане, додати масу з крохмалем. Постійно помішуючи, довести до кипіння.
4. Коли маса почне повільно закипати, зняти з плити і розлити гарячий шоколад у чашки.
Гарячий напій можна прикрасити печивом, маршмелоу, збитими вершками.
Нагадаємо про найсмачніший рецепт пікантної аджики з яблуками, який ніколи не набридає: закінчиться дуже швидко.
Раніше ми повідомляли, що сало стане дефіцитним , коли ви скуштуєте цей рецепт: засолювання за 5 хвилин, взимку згадайте з подякою.
Також стало відомо, що ці шишки швидко піднімуть настрій: рецепт варення, який ви точно шукали. Якщо хочете позбавитися смоли, процідіть варення через марлю і закрийте на зиму тільки корисний сироп.