Гуляш — це національна страва угорців і чехів, яку зазвичай готують зі шматочків яловичини, свинини або телятини, тушковані з копченим шпиком, цибулею, перцем і картоплею. Цей густий та ситний суп також полюбляють і в Україні.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Ситиним рецептом закарпатського гуляша з квасолею
Інгредієнти:
- картопля – 1,2 кг
- свинина – 800 г
- квасоля – 400 г
- олія рослинна – 30 г
- цибуля – 200 г
- морква – 250
- пюре помідорів – 200
- вода – 1 л
- сіль, перець, паприка, зелень
Спосіб приготування:
Подрібнити цибулю та покласти на розігріту олією сковороду. Смажити 4-5 хвилин, постійно перемішуючи. Додати 1 ст. л. паприки та знову перемішати.
Порізати та додати до цибулі м'ясо. Смажити 7-8 хвилин, постійно перемішуючи.
Натерти моркву та додати до м'яса, також додати сіль та перець, пюре помідорів. Варити масу 15 хвилин.
Порізати та додати картоплю, налити воду та варити 1 годину під кришкою.
Нагадаємо, що за таку смачну закуску поцілують руки і не лише: рецепт фаршированого перцю з баклажанами у банках.
Раніше ми повідомляли про незвичайне поєднання яблук та сиру: рецепт смачного пирога до чаю, який здивує гостей.