Ароматну капусту мариновану з болгарським перцем можна приготувати всього за 15 хвилин.

Така страва буде дуже корисною для здоров'я. А бюджет на приготування салату буде мінімальним.

Для того, щоб приготувати капусту варто підготувати такі інгредієнти:

Найкраще для маринування підходить пізня капуста, вона хрусткіша та соковитіша. Капусту потрібно помити та нарізати дуже мілко. Можна скористуватися спеціальним ножем, або теркою.

Нарізана капуста. Фото: скрін відео

Нарізану капусту треба покласти у миску. Моркву також почистити, потерти та відправити до капусти. Болгарський перець очистити від насіння на плодоніжки та порізати тонкими смужками, відправити до капусти.

Нарізка перцю. Фото: скрін відео

Всі овочі ретельно перемішайте та переходьте до маринаду.

В невелику ємність потрібно налити воду та олію, додати спеції та роздавлений часник. Маринад поставте на вогонь та доведіть до кипіння. Як тільки він закипить, зніміть з вогню та додайте оцет. Гарячим маринадом відразу залийте капусту і дайте їй настоятися протягом 15-20 хвилин. Так вона відразу буде готова. Але чим довше вона буде стояти, тим більше вбере в себе аромати спецій.

Готовий салат. Фото: скрін відео

Капуста може зберігатися недовго, адже маринаду у ній не багато. Для приготування маринаду краще використовувати фільтровану воду.

Нагадаємо, портал Знай інформував, соковита груша та м’яке тісто: як приготувати незвичайні ароматні мафіни

Раніше на порталі Знай повідомлялося, соковита та ситна вечеря на всю родину: як приготувати заливний пиріг з помідорами

Також, наш портал інформував, корисний перекус до фільму або для компанії друзів: як приготувати смачні чіпси з баклажанів із часниковим соусом