Хрумкі конвертики сподобаються навіть дітям, яких зазвичай змушують їсти овочі, а мами витратять на приготування від сили 15 хвилин. Це дуже простий та бюджетний рецепт.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВи здивуєтеся, як гарно розплавлений гарячий сир витікає при нарізці, а подавати закуску можна з різними соусами або сметаною.
Інгредієнти:
- Листя капусти: 6 шт.
- Твердий сир: 300 г
- Яйця: 3 шт.
- Панірувальні сухарі: 130 г
- Соняшникова олія: 6 ст. л.
- Сіль: 1 ч. л.
Спосіб приготування:
З молодої капусти зніміть 6 верхніх листків. Акуратно зріжте ущільнення на основі листя. Складіть листя в каструлю і залийте водою. Посолити, довести воду до кипіння та варити капусту ще 1 хвилину під кришкою. Після чого одразу ж промийте холодною водою.
Збийте яйця. Висипте сухарі в окрему миску. Сир наріжте пластинками товщиною 0,5-0,7 см. У кожен капустяний лист покладіть шматочок сиру. Загорніть конвертиком.
Обваляйте конвертики з сиром спочатку в яйці, а потім у панірувальних сухарях. Викладіть швом вниз на розігріту сковороду зі олією. Обсмажте з кожного боку по 2 хвилини. Подавати конвертики з сиром потрібно одразу, поки не охолонули.
Раніше ми писали про те, що ви будете просто ніндзя: як швидко і легко нашаткувати капусту, щоб вона була дрібною і не втратила свій сік
Як повідомляв Знай.ua, коли і чим проколювати капусту під час квашення: важливі правила, щоб закуска вийшла ідеальною.
Також портал Знай.ua писав, що рецепт сирного супу з броколі та грінками: легкий і низькокалорійний обід для тих, хто боїться набрати "зайвого"