Якщо ви шукаєте рецепт ситної та незвичайної консервації на зиму, зверніть увагу на цей печінковий паштет із баклажанами. Його можна подавати з грінками, гарячою картоплею і всім, чого тільки душа забажає.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяРецепт простий і не займає багато часу, а підказала його Олена на своєму YouTube каналі "Щоденник життя".
Які інгредієнти потрібні:
- Баклажан 2 кг
- Печінка куряча 1 кг
- Морква 500 г
- Цибуля ріпчаста 500 г
- Масло вершкове несолоне 250 г
- Рослинна олія 125 мл
- Сіль кам'яна 3 ч. л.
- Перець чорний мелений 1 ч. л.
- Лавровий лист 4 шт.
Як приготувати, покроковий рецепт:
Всі овочі вимийте, баклажани запікайте до м'якості. Печінку промийте та відваріть до готовності.
Моркву та цибулю почистіть, моркву натріть на велику тертку, цибулю дрібно наріжте. Розігрійте сковороду з олією і обсмажте цибулю до прозорості, додайте моркву, перемішайте і тушкуйте до м'якості.
Баклажани наріжте шматочками і перекрутіть через м'ясорубку. Потім перекрутіть печінку та піджарку. У перекручену масу додайте олію, сіль, перець, перемішайте і тушкуйте на маленькому вогні 1 годину.
За цей час простерилізуйте банки та кришки. Розкладіть паштет у стерилізовані банки та герметично закрийте кришками.
Раніше ми писали про те, що ви будете просто ніндзя: як швидко і легко нашаткувати капусту, щоб вона була дрібною і не втратила свій сік
Як повідомляв Знай.ua, пиріг-коса з домашнім сиром і сливами, який створить настрій в осінню прохолоду: рідні скажуть вам величезний "Спасибі"
Також портал Знай.ua писав, що українці в небезпеці через консервацію: що потрібно робити обов'язково перед заготівлею, щоб не потрапити до лікарні